Korpusy z páleného těsta větrníků se rozkrojí, na spodní část korpusu se nastříká žloutková šlehačka a na její povrch se nastříká karamelová šlehačka.Horní části korpusu se potáhnou v připravené fondánové polevě s kulérem a přiklopí na povrch karame
Korpusy věnečků se rozkrojí na polovinu a spodní čá plechy. Podle receptury si připravíme náplň. Dle da uvaříme pudink. Po uvaření ho dáme šlehat do vychla zamícháme rostlinnou šlehačku. Na spodní části kor použití řezané trubičky připravená náplň.
Připravíme si krém z vody, cukru, soji, margarinu a kakaovýho prášeku se za stálého míchání povaří asi 5 minut. Do horké náplně se přidá tmavá cukrářská poleva a pozvolna se rozmíchává až do úplného rozpuštění. Po vychladnutí se krém vymíchá. Dále si
Na oblou plochu piškotového korpusu se nastříká pevný bílkový ovocný krém do tvaru kužele. Připravené polotovary se dají ztuhnout do chladicího boxu. Po zatuhnutí se potahují v tmavé cukrářské polevě. Hotový výrobek se opět dá ztuhnout.Složení: Náplň
Listové těsto ve tvaru trubičky se naplní čerstvě ušlehaným bílkovým krémem tak, aby ve výrobku nevznikaly nežádoucí vzduchové bubliny. Naplněný výrobek se slabě posype moučkovým cukrem.Složení: Náplň (54%):/ cukr, vaječný bílek, konzervační látka E
Korpusy listových šátečků se naplní šlehačkovopudinkovou náplní za použití řezané trubičky z obouch stran. Naplněný výrobek se posype moučkovým cukrem.Složení: Náplň (59%):/ mléko, cukr, kukuřičný škrob, voda, plně ztužený palmojádrový tuk, mléčná bí
Korpusy z kokosového těsta pařížských tyčinek zdobíme do tvaru vlnek pařížskou šlehačku a potom potahujeme v tmavé cukrářské polevě.Složení: Náplň (53%):/ smetana, kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor
Korpusy hořické trubičky se potáhne z poloviny v tmavé cukrářské polevě a nechají se ztuhnout. Poté se naplní pařížskou šlehačkou.Složení: Náplň(60%):/ smetana, kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, vanilkový ex
Korpusy linecké rozložíme na plech spodní stranou krémem s likérovou příchutí. Potom na povrch krému přiložíme druhý korpus, který potáhneme tmavou cukrářskou polevou a vršek posypeme kokosem.Složení: Korpus:/ pšeničná mouka, voda, pasterovaná vaječn
Z připraveného třeného těsta nastříkáme na plech korpusy ve tvaru banánku. Upečeme a necháme vychladnout. Vychladlé plníme ovocnou náplní a přiklopíme k druhému korpusu. Po zatuhnutí náplně potahuje tmavou polevou do poloviny banánku.Složení: Pšeničn
Smetana a cukrářská kakaová poleva se svaří. Po svaření se zamíchá kávová pasta. Po vychladnutí se hmota vymíchá a hladkou trubičkou se nastříká silnější oválek. Po ztuhnutí se oválky obalí do modelovací hmoty a vymodelují se tvary kávového zrna.Tak