Na světlý korpusu se rovnoměrně rozetře ovocná náplň a kokosový krém. Korpus s naneseným krémem se stočí do tvaru rolády a pevně zabalí do papíru. Po ztuhnutí náplně odstraníme papír a roláda se potře krémem a obsype jemným kokosem.Složení: Náplň (3
Na tmavý korpus se rovnoměrně rozetře kakaový tukovo-máslový krém . Korpus s naneseným krémem se stočí do tvaru rolády a pevně zabalí do papíru. Po ztuhnutí náplně se sejme papír, roláda se potře krémem a potáhne tmavou cukrářskou polevou.Složení: N
Ze světlého plátu vykrojíme 2 ks. Vyšleháme si rostlinný krém poté ho smícháme s rozmíchanou tvarohovou náplní. První plát potřeme částí náplně přiklopíme druhým plátem a potřeme zbytkem náplně. Na takto sesazené řezy poklademe kompotované jahody, za
Dva světlé korpusy a jeden tmavý korpus se sesadí střídavě světlý,tmavý a promažou se karamelovou šlehačkou. Na vrchní korpus se nanese vrstva karamelové šlehačky. Nakonec se řezy dohotoví karamelovým decorgelem s mramorovým vzorem.Výrobky se krájí d
Vyšleháme si rostlinný krém poté ho smícháme s cukrem a tvarohem. Náplň namažeme na tmavý korpus, zarovnáme a dáme na chvilku ztuhnout. Po ztuhnutí vršek polijeme tmavou polevou.Složení: Náplň (65%):/ tvaroh (55%), plně ztužený palmojádrový tuk, cukr
Připravíme si 3 světlé korpusy a 2 růžové korpusy, při sesazování korpusy potřeme cukerným rozvarem s punčovou příchutí a ovocnou směsí. Sestavené korpusy nakrájíme na pásy, které potahujeme celé fondánovou růžovou polevou. Nakonec vršek přestříkáme
Dva kakaové korpusy a dva světlé korpusy se oříznutím zarovnají a složí střídavě na sebe. Světlý krém se rozdělí na dvě části. Do jedné se zamíchá drobně sekané proslazené ovoce. Korpusy se krémem stejnoměrně naplní.Po ztuhnutí se nakrájí na šest pá
Ze 4 korpusů roládové bezé hmoty se odstraní papír a zarovnají se okraje. Na povrch se nanese a rovnoměrně rozetře tukový kávový krém a dá se ztuhnout. Poté se nakrájí na 5 pásů a jednotlivé pásy se nakrájí na obdélníčky, které se potom ještě šikmo