Medovníkové placky potřeme směsí instantní kávy a šlehačky. Potom si připravíme náplň. Do pudinkové náplně za studena přidáme máslo, karamel a vyšleháme. Na jednotlivé medovníkové placky rozdělíme náplň a část si necháme na dohotovení bočních stran a
Kulatý dort ze světlého korpusu, který je dvakrát prokrojený. Je promazaný tvarohovou šlehačkou a proložený nakrájenými jahodami. Vršek dortu je politý tmavou polevou. Zdobený různými ozdobami.Má jemnou chuť piškotového korpusu a tvarohové šlehačky,
Kulatý dort ze světlého korpusu, který je dvakrát prokrojený. Je promazaný tvarohovou šlehačkou a proložený nakrájenými jahodami. Vršek dortu je politý tmavou polevou. Zdobený různými ozdobami.Má jemnou chuť piškotového korpusu a tvarohové šlehačky,
Jeden světlý korpus se podélně rozřízne na polovinu, obě části se potřou marmeládou. Další světlý korpus se rozkrájí, jeho části se zlehka máčejí v cukrovém rozvaru, část rozvaru je obarvena na červenou, abychom dosáhli dvojbarevné mozaiky uvnitř do
Tmavý korpus si rozkrojíme a rozetřeme ve slabé vrstvě lísko-oříškovou náplň. Potom připravíme pařížskou šlehačku a naplníme dortový korpus tak, aby byla vrstva náplně stejná s výškou korpusu. Takto sesazený dort, dáme ztuhnout do lednice a potáh
Světlý dortový korpus seřízneme a potom ještě rozkrojíme. Takto rozkrojený korpus spojíme pomocí belnapu a vrchní část korpusu, prolijeme kávovým rozvarem a rozetřeme šlehačku s příchutí tiramissu. Dort zarovnáme a hladkou trubičkou nastříkáme do pol