Listové těsto ve tvaru trubičky se naplní čerstvě ušlehaným bílkovým krémem tak, aby ve výrobku nevznikaly nežádoucí vzduchové bubliny. Naplněný výrobek se slabě posype moučkovým cukrem.Složení: Korpus:/ pšeničná mouka, řepkový olej, voda, vejce, oc
Korpusy listových šátečků se naplní šlehačkovopudinkovou náplní za použití řezané trubičky z obouch stran. Naplněný výrobek se posype moučkovým cukrem.Složení: Náplň (52%):/ mléko, cukr, kukuřičný škrob, voda, plně ztužený palmojádrový tuk, mléčná bí
Na oblou plochu piškotového korpusu se nastříká pevný bílkový ovocný krém do tvaru kužele. Připravené polotovary se dají ztuhnout do chladicího boxu. Po zatuhnutí se potahují v tmavé cukrářské polevě. Hotový výrobek se opět dá ztuhnout.Složení: Korpu
Korpusy věnečků se rozkrojí na polovinu a spodní části rozloží na plechy. Podle receptury si připravíme náplň. Dle daných surovin uvaříme pudink. Po uvaření ho dáme šlehat do vychladnutí. Poté do něj zamícháme rostlinnou šlehačku. Na spodní části ko
Na obvod lineckého kolečka se nastříká hladkou trubičkou kakaový krém. Do středu se nastříká meruňková náplň, na kterou se položí kokoska. Po ztuhnutí se výrobky namáčí zespodu do 1/3 do cukrářské polevy a nechají ztuhnout.Složení: Korpus:/ cukr,
Korpusy laskonek rozložíme na plech spodní stranou navrch a naplníme korpus tukovým krémem s rumovou příchutí. Potom na povrch krému přiložíme druhý korpus.Složení: Náplň (50%):/ mléko, cukr, pšeničná mouka, máslo, palmový a kokosový tuk, řepkový ole
Připravené korpusy otočíme a nastříkáme kakaový krém. Na povrch se přiklopí druhý korpus, tak,aby měl tvar koule a dá se do lednice ztuhnout. Takto připravené koule namáčíme v horkém cukerném rozvaru a obalujeme v drcených, pražených arašídách. Po vy
Ze 4 korpusů roládové bezé hmoty se odstraní papír a zarovnají se okraje. Na povrch se nanese a rovnoměrně rozetře tukový kávový krém a dá se ztuhnout. Poté se nakrájí na 5 pásů a jednotlivé pásy se nakrájí na obdélníčky, které se potom ještě šikmo
Korpusy linecké rozložíme na plech spodní stranou krémem s likérovou příchutí. Potom na povrch krému přiložíme druhý korpus, který potáhneme tmavou cukrářskou polevou a vršek posypeme kokosem.Složení: Korpus:/ pšeničná mouka, voda, pasterovaná vaječn
Korpusy z páleného těsta větrníků se rozkrojí, na spodní část korpusu se nastříká žloutková šlehačka a na její povrch se nastříká karamelová šlehačka.Horní části korpusu se potáhnou v připravené fondánové polevě s kulérem a přiklopí na povrch karame
Připravíme si krém z vody, cukru, soji, margarinu a kakaovýho prášeku se za stálého míchání povaří asi 5 minut. Do horké náplně se přidá tmavá cukrářská poleva a pozvolna se rozmíchává až do úplného rozpuštění. Po vychladnutí se krém vymíchá. Dále si
Korpusy z kokosového těsta pařížských tyčinek zdobíme do tvaru vlnek pařížskou šlehačku a potom potahujeme v tmavé cukrářské polevě.Složení: Korpus:/ kokos strouhaný, sušený vaječný bílek, rýžová mouka, plně ztužený kokosový tuk, sušené mléko, voda,