Listové těsto ve tvaru trubičky se naplní čerstvě ušlehaným bílkovým krémem tak, aby ve výrobku nevznikaly nežádoucí vzduchové bubliny. Naplněný výrobek se slabě posype moučkovým cukrem.Složení: náplň 36% (cukr, tekutý vaječný bílek, voda 6,9%), pše
Na oblou plochu piškotového korpusu se nastříká pevný bílkový ovocný krém do tvaru kužele. Připravené polotovary se dají ztuhnout do chladicího boxu. Po zatuhnutí se potahují v tmavé cukrářské polevě. Hotový výrobek se opět dá ztuhnout.Složení: náplň
Korpusy věnečků se rozkrojí na polovinu a spodní části rozloží na plechy. Podle receptury si připravíme náplň. Dle daných surovin uvaříme pudink. Po uvaření ho dáme šlehat do vychladnutí. Poté do něj zamícháme rostlinnou šlehačku. Na spodní části ko
Na obvod lineckého kolečka se nastříká hladkou trubičkou kakaový krém. Do středu se nastříká meruňková náplň, na kterou se položí kokoska. Po ztuhnutí se výrobky namáčí zespodu do 1/3 do cukrářské polevy a nechají ztuhnout.Složení: cukr 19%, náplň
Korpusy laskonek rozložíme na plech spodní stranou navrch a naplníme korpus tukovým krémem s rumovou příchutí. Potom na povrch krému přiložíme druhý korpus.Složení: cukr 24%, náplň 50% (mléko 20%, máslo 12%, tuk 8% /rostlinné tuky a oleje, ztužené ro
Připravené korpusy otočíme a nastříkáme kakaový krém. Na povrch se přiklopí druhý korpus, tak,aby měl tvar koule a dá se do lednice ztuhnout. Takto připravené koule namáčíme v horkém cukerném rozvaru a obalujeme v drcených, pražených arašídách. Po vy
Ze 4 korpusů roládové bezé hmoty se odstraní papír a zarovnají se okraje. Na povrch se nanese a rovnoměrně rozetře tukový kávový krém a dá se ztuhnout. Poté se nakrájí na 5 pásů a jednotlivé pásy se nakrájí na obdélníčky, které se potom ještě šikmo
Korpusy linecké rozložíme na plech spodní stranou krémem s likérovou příchutí. Potom na povrch krému přiložíme druhý korpus, který potáhneme tmavou cukrářskou polevou a vršek posypeme kokosem.Složení: pšeničná mouka 25%, tuk 17% /rostlinné tuky, ztuž
Korpusy z páleného těsta větrníků se rozkrojí, na spodní část korpusu se nastříká žloutková šlehačka a na její povrch se nastříká karamelová šlehačka.Horní části korpusu se potáhnou v připravené fondánové polevě s kulérem a přiklopí na povrch karame
Připravíme si krém z vody, cukru, soji, margarinu a kakaovýho prášeku se za stálého míchání povaří asi 5 minut. Do horké náplně se přidá tmavá cukrářská poleva a pozvolna se rozmíchává až do úplného rozpuštění. Po vychladnutí se krém vymíchá. Dále si
Korpusy z kokosového těsta pařížských tyčinek zdobíme do tvaru vlnek pařížskou šlehačku a potom potahujeme v tmavé cukrářské polevě.Složení: cukr 25%, náplň 42% (živočišná šlehačka 40% /smetana, stabilizátor E407/, cukr 4,5%, kakaový prášek 2,5%), ko